Teamcoaching

Schermafbeelding 2020-01-26 om 17.03.49

Iedere vraag is welkom

Samenwerken in een team vraagt aandacht. Jij weet dat als geen ander. Jouw plekje in het team en het plekje van anderen is belangrijk. Niet alleen je plekje maar ook jouw rol en taken en wat dacht van JOU. Soms schuurt het in een team of willen jullie stappen maken. Op een ander moment hebben jullie juist de flow te pakken en willen dat vieren. Er zijn verschillende redenen waarom je er soms even een (externe) teamcoach bij wilt hebben om te werken aan Teambuilding.

Jullie vraag kan beantwoord worden met een of een combinatie van de mogelijkheden,  zoals:

  • Coaching groep
  • Coaching groepsleden (persoonlijk coaching)
  • Coaching on the jobTraining

Ik ben vooral goed in het coachen en trainen van mensen en groepen binnen maatschappelijke dienstverlening. Altijd gericht op het versterken van eigen mogelijkheden. Daarbij heb ik een vrij directe werkwijze waarin iedereen betrokken wordt.

Samen aan de slag met jullie vraag
Mijn rol hierbij is het begeleiden van jullie proces op een wijze die uitgaat van wat aanwezig is en kan worden versterkt op weg naar het resultaat. Een intake en duidelijke opdracht is hierbij helpend,
daarom zetten we de volgende stappen:

  1. Bel me op 06 24 34 29 27, laat een bericht of sms achter als ik je (nog) niet te woord kan staan.
  2. Ik neem  contact op voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek, als je denkt dat jullie met FLOWABLE in zee willen gaan maken we een afspraak voor;
  3. Intake-advies, een gesprek met een vertegenwoordiging van de groep of opdrachtgever waarin we onderzoeken wat het gewenste resultaat is, wat de huidige stand van zaken is en hoe we de afstand hiertussen kunnen overbruggen.
    Hieruit ontstaat een voorstel met een inschatting van de kosten.
  4. Opdracht bespreking, we bespreken het door mij gedane voorstel en offerte en stellen de opdracht vast
  5. Contract*, de gemaakte afspraken leggen we vast in een contract.

*In het contract leggen we vast welke werkwijze en frequentie we hanteren en wat de kosten zijn voor jullie groep.