Over mij…

Met mezelf zijn was voor mij niet vanzelfsprekend. Verlangen naar plek bracht me in beweging, ik ging op weg. In therapie, verschillende opleidingen en veel ontmoetingen met mensen leerde ik mijn plek nemen en mezelf mee te nemen, met mezelf te zijn.

Geboren in een Brabants schippersgezin, ging ik jong van huis en groeide op tussen gezin, familie, internaat en school. Ik leerde me aan te passen en plaatste mij op de achtergrond door op de voorgrond te treden.

Jong volwassen zette ik mijn ervaringen en mijn opleiding in, door te werken met mensen. Met mijn (meer dan 25 jaar) ervaring en verschillende opleidingen* in het coachen, trainen en adviseren van mensen, groepen en organisaties ben ik in staat FLOWABLE met mezelf en jou of jullie te zijn. Ik trek met je op vanuit mijn voorliefde voor coachen, systemisch en oplossingsgericht begeleiden. Dat betekent dat ik graag ruimte bij jou laat om tot je eigen bronnen en oplossingen te komen.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden neem hier contact met me op!

Lizette Fotografie-48


* Toegepaste Psychologie Saxion, Adviseren Nathans Rijnconsult, Professionele communicatie Phoenix, Vrouwelijk Leiderschap Phoenix, Oplossingsgericht coachen IVS, Systemisch Werken Phoenix & Systemisch Werken via het lichaam