Agenda

7480C36D-4A8C-4290-9DCC-D82DA5AD98F0

Op deze pagina vind je geplande activiteiten.

De agenda wordt regelmatig aangepast.
Heb je een idee, vraag of suggestie voor onze agenda,
laat dit dan weten!!!
laat een bericht achter via het contactformulier
of bel me op…0624342927
IVM Corona wordt de agenda nog vaker aangepast!


Positieve psychologie in Coronatijd.        Op aanvraag wordt de workshop of cursus gepland


TeamPlaymobil in teams werken aan samenwerking.         Op afspraak


TeamPlaymobil workshop of cursus voor coaches,  op afspraak


vrijdag 2 april 10.00u- 14.00u

TeamPlaymobil voor coaches (workshop) 

Ontdek hoe TeamPlaymobil werkt!!!!!


(uitgesteld ) JE LIJF & JE FAMILIE. 

Onlangs was het er weer; pijn tussen mijn schouderbladen. Het lukt me dan niet goed om te ontspannen en ik ga steeds meer met opgetrokken schouders lopen.
Heb jij dat ook wel eens, van die pijntjes of ongemakken, voelbaar in je lijf en er lijkt niets ‘mis’?

Andrea en Anouscha nemen je mee op een reis door je lijf en je krijgt de mogelijkheid jouw ongemak ‘thuis’ te brengen. Veel van de informatie uit je lijf ‘ken of weet’ je eigenlijk best, we helpen je het te herinneren.

Tijdens de workshop doen we korte oefeningen die je makkelijk thuis kunt herhalen. GEEN GYM maar wel actief ontspannen.
We vertellen je van alles over de verbinding van ons lijf met onze familie. Hoe we in ons lijf ‘herinneringen’ opslaan en hoe deze effect kunnen hebben op ons dagelijks doen en laten. Natuurlijk maak je ook kennis met ‘de andere manier’, jouw manier om meer ontspannen in jouw lijf de decembermaand te begroeten.

We combineren lichaamswerk en systemisch werk in deze workshop. Het is niet nodig hier voorkennis van te hebben. Breng voor de workshop een badlaken mee en trek lekker zittende kleding aan.

Je bent welkom vanaf 18.45u
€30,- per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers


10 december 19.00u. TAFELSCHIKKING geannuleerd

December, de maand bij uitstek waarin we te gast zijn of gasten ontvangen.
Vaak gebeurt dit deze maand in de familiekring. We kijken er naar uit én zien er tegenop. In de familiekring worden we bijna ‘gedwongen’ om onze gezinsrol (weer) op te pakken. Het verhaal te leven dat we van vroeger (her)kennen. Je kent het wel? Dat je je ineens weer het kleine of juist de grote zus voelt. Doet wat je denkt dat er van je verwacht wordt en laat wat je écht zou willen.

In deze workshop kijken we naar een passende tafelschikking. Op welke plek ga jij zitten? Welk verhaal vertel je wel en welk verhaal laat je thuis. Hoe benieuwd kun je zijn naar het verhaal van je familielid?
Andrea en ik nemen je mee langs ons ‘Kerstdiner’ en laten je zien hoe jij meer JIJ kunt zijn.

€ 30,- per persoon inclusief Koffie/thee en iets lekkers

_____________________________________________________________________________

GEANNULEERD 

donderdag 17 september 19.00u. Tegenopstellingen verbinden

We leven in een tijd die verandert wat we kennen als onze ‘normale’ wereld. We merken dit thuis, op het werk, op school, bij de vereniging en op allerlei andere plekken waar we ‘samenkomen’. Dingen die we gewoon vinden of vonden staan ter discussie, denk maar aan vuurwerk of zwarte Piet. In onszelf kennen we dit ook. Wat normaal leek willen we veranderen en dat brengt me bij tegenstellingen.

In een tegenopstelling onderzoek je een kwaliteit, patroon of gewoonte door er het tegenovergestelde (polariteit) naast of tegenover te zetten. Benieuwd naar de (nieuwe) inzichten die dit je oplevert? meld je dan snel aan bij een van ons.

€30,- per persoon inclusief koffie/thee en iets lekkers.

GEANNULEERD!!!!!!!Ons Tuinfeest; Tevoorschijn komen,
is verplaatst naar 5 september

VOL !!!!!!!

AANMELDEN TEVOORSCHIJN KOMEN: FLOWABLESITE@OUTLOOK.COM 

IMG_8332 

Veel eerder dan we hadden verwacht hebben we het besluit genomen ons Tuinfeest te verzetten.
In ons woont het verlangen te verbinden en terugtrekken tegelijk.
De vragen die we ons stelden in de voorbereiding op 2e Paasdag verdiepen zich, lijken existentieler te worden.
Als nieuwe datum hebben we gekozen voor zaterdag 5 september.
In die tijd van het jaar is de natuur in volle glorie, wordt er geoogst en trekken sommige planten en dieren zich al wat terug.

Het wordt vast een mooie dag met eenzelfde opzet als die we hadden bedacht voor 2e Paasdag.Er zal voor ons één verschil zijn; het programma heeft (nog) meer kunnen rijpen en we vermoeden dat dit Tevoorschijn komen steviger zal voelen.

Je kunt je nu al aanmelden via flowablesite@outlook.nl 

!!!!! JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN.
IVM CORONA GAAN WE MET EEN BEPERKT ASNTAL BEZOEKERS ‘TEVOORSCHIJN KOMEN’.

13 APRIL 2020  TEVOORSCHIJN KOMEN 

IMG_7804

ANNEMIEKE MEIJLER, BARBARA LAGENDIJK, ANDREA TUK EN IK HETEN JE WELKOM.

2E paasdag ben je welkom bij ons tuinfeest, een feest van verbinding. We willen je kennis laten maken met systemisch werken en denken.

TEVOORSCHIJN KOMEN is óns thema.
Hoe maken wij ons zichtbaar? Samen én apart? Hoe zorgen we voor onszelf in verbinding met anderen? Hoe zorgen wij voor ons lijf? Hoe is ons lijf verbonden met hart en ziel? Bij het voorbereiden van deze dag werken wij (zelf) met deze vragen en iedere dag komen er nieuwe vragen bij. Ieder van ons heeft hierin haar eigen kennis en ervaring en samen ontdekken we de vele manieren waarop we elkaar voeden.
Kom jij delen in die voeding?

MARIANNE ZUUR TEKENT EN SIGNEERT!

de tekenaar van de systemische bulletjournal is onze eregast! Tijdens workshop zal zij tekenen én je kunt je systemische bullet journal laten signeren❣️

A172A6DD-1E10-47BB-B8A9-006B973DBFB5

Programma:
Vanaf 9.30u ben je welkom en om 10.00u start het programma. In de ochtend neem je deel aan drie korte workshops. Maak je kennis met ons en hoe wij TEVOORSCHIJN KOMEN. Lunchen we met producten uit de omgeving. De middag vul je in met een workshop naar keuze en krijg je de gelegenheid TEVOORSCHIJN TE KOMEN met wat jou bezighoudt. Rond 16.00u sluiten we de dag in verbinding af. Om 16.30u staat er een drankje en een snack voor je klaar zodat je wel gevoed verder kunt reizen.

Kennismakingstarief € 85,-  hele dag, minimaal 4 workshops, lunch, inspiratie en rust.

Je kunt je nu al aanmelden via flowablesite@outlook.com


maandag 11 mei 19.00u. Samengestelde gezinnen

Heb jij een samengesteld gezin, groei je hierin op of ben je hierin opgegroeid en vraag je je af waarom dit soms zo complex kan voelen? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou. Binnen een samengesteld gezin leef je samen met ‘eigen’ kinderen (kerngezin) en de kinderen van je partner en de ex-partner, soms heb je ook nog gezamenlijk kinderen.
Elk kerngezin heeft eigen gebruiken , geschreven en ongeschreven regels, normen en patronen.

Als je (verschillende) kerngezinnen bij elkaar brengt roept dat een reeks vragen op: Bijvoorbeeld; gelden er voor het ene kind andere regels dan voor het andere?  Sta je als ouders wel écht naast elkaar of wordt dat lastig als het erop aankomt?
Hoe ga je om met de invloed van je ex of de ex van je partner?
Deze en andere vragen kunnen veel druk opleveren, waardoor spanning ontstaat.

Tijdens deze workshop brengen we (systemische) ordening aan. Je krijgt zicht in de complexiteit van jouw samengestelde gezin. Er is ruimte voor een (familie)opstelling waarin je m.b.v. representanten jouw situatie kunt ‘bekijken’.

Ervaring met systemisch werk is niet vereist. Wel is het handig als je ervaring hebt met een samengesteld gezin of dat je hier bijzondere interesse in hebt.

we starten om 19.00u
€30,- per persoon inclusief koffie/the en iets lekkers.

maandag 9 maart 19.00u IN en UITSLUITEN

je bent welkom mee te bewegen.
Wat sluiten we in en wat sluiten we uit?
hoe vrij ben jij? of toch niet?
Rebelleren is vrij…..
dwarsdenken sluit uit….

deze avond vraag ik geen €,- er is wel koffie en thee.AANMELDEN NOODZAKELIJK IVM BEPERKTE RUIMTE. Mail naar flowablesite@outlook.com

voel je vrij te geven wat je wilt geven.


donderdag 12 maart  19.00u.  Stippelpad of  Verdwaalspoor?!

IMG_3710Ben jij op zoek naar een antwoord op jouw dilemma of benieuwd naar andere manieren om met je vraagstuk om te gaan?
Een dilemma of vraagstuk kan je klemzetten, je ziet geen oplossingen voor de situatie waarin je je bevindt. Veel mensen zullen dit herkennen.

In een opstelling kun je oplossingen vinden die ‘nieuw’ voor je zijn. Een nieuwe oplossing geeft lucht en daarmee zicht op een andere uitkomst en daarmee een andere toekomst.
Het representeren in een opstelling geeft ook de representant ‘nieuwe’ inzichten en wordt als leerzaam en verhelderend ervaren.

Heb jij een vraag of dilemma en voel je dat het NU tijd is om hiernaar te kijken?Neem contact op met Anouscha 06 24 34 29 27 of Andrea 06 41 50 98 98.

Heb je geen vraag maar wil je wel graag als representant deelnemen meld je dan bij een van ons. Je hoeft geen ervaring als representant te hebben, we vragen wel een open houding en oprechte belangstelling naar anderen.

Dilemma of vraaginbrenger                          €65,-
Representant                                                 €12,50

We starten de avond met een korte introductie over opstellen en representeren, afhankelijk van de kennis en ervaring van de groep.
Koffie / Thee en iets lekkers staat voor je klaar

dinsdag 21 januari kennismaken met systemisch werken.

fullsizeoutput_4d9

Hoor jij wel eens wat over opstellingen of over systemisch werken en ben je benieuwd wat dat is en wat het voor jou kan betekenen?

Tijdens deze kennismakingsworkshop:
vertellen wij wat het is, ervaar jij wat dit voor jou kan betekenen en krijg je een idee bij de belangrijkste principes.

Je bent welkom om 19.00- 21.30 in Klaaswaal. Er zijn maximaal zes plaatsen dus meld je snel aan via Flowablesite@outlook.com. na aanmelding ontvang je de nodige informatie.

Je betaald € 30,- incl koffie/thee en wat lekkers.

dinsdag 3 november 19.00u  Gewijzigd programma

ONLINE POSITIEVE PSYCHOLOGIE

Sinds het voorjaar gebeurt er veel met ons en tegelijkertijd lijkt het leven ‘on hold’ te staan. Daardoor ontstaat er van alles thuis wat er eerst niet was. Er zijn mensen die het lukt om in deze tijd te genieten, er zijn ook mensen die dat nog niet zo makkelijk vinden. Wil jij onderzoeken of leren hoe je je jezelf kunt helpen meer te genieten?

Vanavond kun je, voor een prikkie, kennismaken met de basisprincipes van positieve psychologie en krijg je minstens een handvat om zelf mee aan de slag te kunnen.

Stuur een mail naar flowablesite@outlook.com, je ontvangt van mij de inloggegevens waarmee je vanuit je eigen keuken of vanaf de bank kunt deelnemen. Ik stuur je ook een betaalverzoek / tikkie voor €15,-

ik kijk er naar uit je te ontmoeten,
groet Anouscha

2019 was een heerlijk jaar waarin we leuke activiteiten hebben gedaan.
2020 is begonnen……wordt vast fantastisch.

Dia1

Flowable is aanwezig en heeft een (dubbele ) verrassing! Je kunt kennismaken met Anouscha, kunt een prachtig Bulletjournal aanschaffen en daarin zit de verrassing verstopt!


9 oktober doen we iets speciaals!!!!
Stoppen met roken is nog niet zo heel eenvoudig. Wil jij weten wat roken voor je doet? Hoe je het stoppen vol kunt houden? Meld je dan aan voor onze STOPTOBERbijeenkomst:IMG_7010

Stuur een mail naar Flowablesite@outlook.com, na ontvangst van je aanmelding ontvang je verdere gegevens.

Woensdag 9 oktober ben je welkom, we starten om 19.30u en rond 21.30u ga je met meer lucht naar huis. Je betaald deze maand slechts €25,-

Wat een geweldige dag was dit !!!!! in het voorjaar van 2020 Spelen we weer!! houdt de agenda in de gaten!

❣️Lees voor meer informatie over “Spelen met opstellingen in de tuin” mijn laatste blog. Hierin kun je lezen waarom je erbij wilt zijn.

YES!!!!!!!! het is gelukt! de verrassing komt. Annemieke Meijler, coach voeding en vitaliteit, is erbij op 21 september. Je bent hierdoor in de gelegenheid kennis te maken met opstellingen én een sessie systemisch werken via het lichaam. 

Schermafbeelding 2019-09-02 om 14.47.1121 september opstellingen in de tuin.

Een hele dag spelen met opstellingen. Op verschillende manieren kun je een vraag onderzoeken/opstellen. Deze dag wordt verzorgd door Andrea Tuk en Anouscha Visser en heeeeel misschien hebben we nog een extra verrassing! ZE is erbij, Annemieke!!!!

Je maakt kennis met verschillende systemische werkwijzen. Je kunt een vraag onderzoeken. Je ontmoet mensen die het heel fijn vinden om te spelen en te onderzoeken. Je bent een dagje buiten de stad of van huis en richt je aandacht op jou.

Er is plaats voor maximaal 12 mensen dus ben er op tijd bij.

De dag begint om 9.30, het is fijn als je er dan bent. Rond 13.00u gaan we lunchen en om 14.00u starten we met de middag. Je kunt kiezen voor de hele dag of een halve dag. Bij de hele dag is de lunch inbegrepen, als je kiest voor een halve dag kun je aangeven om mee te lunchen, je betaald dan iets extra’s.

Een hele dag van 9.30 – 17.30 inclusief lunch en koffie/thee €80,-
Ochtend 9.30u – 13.00u inclusief koffie/thee €35,-
Middag 14.00u-17.30u inclusief thee €35,-
Lunch (alleen als je reserveert) €10,-

Als je erbij wilt zijn stuur dan een mail naar flowablesite@outlook.com. Vertel of je de hele of een halve dag wilt komen met of zonder lunch. Je ontvangt een bevestiging zodra je betaald hebt en we houden je op de hoogte over het programma.dinsdag 4 juni 2019  19.00u – 21.30u
Workshop opstellingen
Tegenstellingen verbinden

Schermafbeelding 2019-05-08 om 11.07.02kosten € 20,00
Meld je aan via het contactformulier of flowablesite@outlook.com
Heb je een vraag bel me dan op 06 24 34 29 27

De cursus Positieve psychologie voor dagelijks gebruik  in mei kan helaas niet doorgaan. Je kunt je nog wel opgeven voor 12 & 13 juli.

Schermafbeelding 2019-04-24 om 20.29.49


donderdag 4 april 2019 19.00u- 21.30u (UITVERKOCHT)
Kennismakingsworkshop Familieopstellingen

Tijdens deze workshop maak je kennis met de uitgangspunten van                       systemisch werken en kun je jouw vraag inbrengen die we met Snapseed 16
representanten opstellen.

kosten €17,50 inclusief koffie/thee en iets lekkers.
Meld je aan via het contactformulier of flowablesite@outlook.com.

eind maart / begin april 
AVG Workshop met Wendy Rijaken-Van Eck voor ZZP-ers

Aan de slag als ZZP-er en nog onzeker of je de AVG goed op orde hebt?
Wendy komt naar Klaaswaal DéPlek om ons te vertellen wat we goed doen,
kunnen verbeteren en moeten aanpassen.
Je gaat naar huis met tips & tools zodat je de AVG zo op orde hebt.

kosten €50,00 p.p. inclusief koffie en thee met iets lekkers.
De datum wordt bekent als we voldoende aanmeldingen hebben.

Maart

70EDA460-4077-4A37-AA5C-4B3D4C17F1D2

8 maart is Internationale Vrouwendag en vanaf 23 maart de Nationale Boekenweek. Beiden in het teken van Heldinnen, Sterke Vrouwen, Vrouwelijk leiderschap.  Samen met Ilma Trip stelde ik een programma op en een draaiboek samen. Op die manier kunnen vrouwen in het land elkaar ontmoeten en samenzijn op dit thema. In het draaiboek vind je programma, werkvormen, tips en achtergronden. Voor €7,50 kun je het bij mij bestellen.

5 februari 2019 19.00u-21.30 uur

Het was een heel fijne avond.

Kennismakingsworkshop Familieopstellingen.

82a7863b-5da5-4613-a375-ffda68f4d2e4

Meld je aan via het contactformulier.